Lontoo - Matkaoppaat

Lontoo – esimerkki

Yöpyminen Lontoossa – matkaopas Lontoon kaupunginosiin

Avain stressittömään vierailuun Lontoossa on oikean majoituksen valinta. Varaa omiin tarpeisiisi sopiva hotelli Lontoon keskeisistä kaupunginosista tämän oppaan avulla.

Näytä koko opas

Lontoo - Matkaoppaat

Lontoo – ravintolat ja ruoka

Lontoo on yksi maailman ruokamaailman keskuksia, ja kaupunki on pullollaan erinomaisia ravintoloita. Nautit sitten päivällistä Michelin-tähtien koristamassa huippuravintolassa tai lounasta paikallisessa pubissa, niin niistä kaikista saat varmasti tavoitteesi mukaisen ateriaelämyksen. Lontoossa voit tuhlata pienen omaisuuden päivälliseen, mutta vaikeaa ei ole myöskään löytää edullista, mutta hyvälaatuista ruokailupaikkaa. Lontoon kahviloissa kannattaa myös vierailla, ja niitä kaupungissa on liki jokaisessa kadunkulmassa. 

10 asiaa, joita voi tehdä perheen kanssa Lontoossa

Kaikenikäiset vieraat löytävät perheille sopivaa tekemistä Lontoossa. Nauti kaupungista ja viihdytä kaikkia tämän oppaan avulla, josta löydät tietoa Lontoon parhaista perhekohteista.

British Museumin matkaopas – maailman suurin museo ilmaiseksi

Lontoon sydämessä, Bloomsburyssä, British Museum -loma avaa yhden maailman suurimmista aarreaitoista. 250 vuoden ajan vieraat ovat kansoittaneet British Museumin lähistön hotellit, jotta he voivat imeä itseensä ihmiskunnan historiaa.

10 parasta hotellia Lontoossa

Etsit sitten omintakeista boutiquehotellia Sohosta tai yrjöjenaikaista eleganssia Mayfairista, tämän oppaan avulla löydät itsellesi sopivimman Lontoon 10 parhaan hotellin joukosta.

10 ilmaista huippuasiaa Lontoossa

Dinosaurukset sekä Damien Hirst, iltajumalanpalvelus ja tähtitornit – Lontoon elämän parhaat asiat todella ovat ilmaisia. Näe kaupunki ja säästä rahaa tämän oppaan avulla, joka esittelee parhaita ilmaisia asioita Lontoossa.

Pikaloma Lontoossa – 48 tuntia toreja, museoita ja musikaaleja

Et voi nähdä kaikkea pikalomallasi Lontoossa. Mahduta parhaat kokemukset vain pariin Lontoon hotellissa vietettyyn yöhön seuraamalla seuraavia inspiroivia ohjeita.

Ison-Britannian matkaopas – syrjäisiä linnoja ja vilkkaita kaupunkeja saarella, joka ylpeilee epäsovinnaisuudellaan

Britannian lomiin kuuluvat urbaanit elämykset, pienet kylät ja kävelyt rannikon kallioilla. Varaa hotelli Isosta-Britanniasta ja tutustu tämän monipuolisen saaren kauriiden kansoittamiin kuninkaallisiin puistoihin, ahtaisiin pubeihin ja nykykulttuurin täyttämiin kaupunkeihin.

Notting Hillin Carnivalin matkaopas – upeita paraatiautoja, calypso-musiikkia ja tanssimista kaduilla

Ota osaa Euroopan suurimpaan katufestivaaliin Notting Hill Carnival -lomalla Länsi-Lontoon kaduilla. Varaa Notting Hill Carnival -loman hotelli ajoissa ja koe festivaalin monipuolisuus, upea väriloisto ja karibialainen musiikki pääkaupungin lyömättömässä auringonpaistejuhlassa.

Lontoon matkaopas – Katumuotia, ruokia maailmalta ja 2 000 vuotta historiaa

Lontoon kaupunkiloma tarkoittaa eri asioita jokaiselle vierailijalle. Jotkut löytävät jonon historiallisia palatseja ja laajoja puistoja, toiset pyörähtelevät uraauurtavissa yökerhoissa sekä huippuluokan gallerioissa. Varaa hotelli Lontoosta ja selvitä ikioma versiosi tästä satojen kylien kaupungista.

Etsi Lontoo hotelleja