Barcelona - Matkaoppaat

Barcelona – esimerkki

Yöpyminen Barcelonassa – matkaopas Barcelonan kaupunginosiin

Barcelona on yksi Euroopan laajalle levittäytyneimmistä kaupungeista, joten siellä on runsaasti majoitusvaihtoehtoja. Tämän oppaan avulla tutustut eri kaupunginosiin ja näin voit helpommin löytää juuri itsellesi sopivan hotellin.

Näytä koko opas

Barcelona - Matkaoppaat

10 rentouttavaa asiaa, joita voit tehdä Barcelonassa

Aurinkoiset päivät Barcelonan kaupunkirannoilla, satamaristeilyt, arabialaiset kylvyt ja piknikit Ciutadella-puistossa – Barcelonassa on niin paljon rentoutumismahdollisuuksia. Varaa hotelli Barcelonasta ja rentoudu tässä maagisessa espanjalaisessa kaupungissa.

Pikaloma Barcelonassa – 48 tuntia tapas-baareja, uskomatonta arkkitehtuuria sekä Katalonian kulttuuria

Barcelonassa on paljon nähtävää pikalomalla. Varaa Barcelonasta hotelli, ja näet kaupungin parhaat puolet vain kahdessa päivässä!

Barcelonan 10 parasta ruoka- ja juomakokemusta

Barcelona on ruoanystävän paratiisi, joka tarjoaa kaikkea perinteisistä tapas-annoksista moderneihin katalonialaiskeittiön herkkuihin. Tämän oppaan avulla löydät Barcelonan parhaat ravintolat ja baarit.

Barcelonan Sónar Festivalin matkaopas – elektronista musiikkia ja multimediataidetta Espanjan viileimmässä kaupungissa

Euroopan elektronisen musiikin johtava festivaali kerää asianharrastajat Sónar Festival -lomalle Barcelonaan, Katalonian viileään kaupunkiin. Koska päivän ohjelma on kaupungin keskustassa ja ilta vietetään kaupungin laitamilla, on tärkeää valita oikea Sónar Festival -hotelli – vaikka et aikoisi paljon nukkuakaan.

Matkaopas Barcelonaan – tapas-baareja, katuja merenrannalla sekä katalonialaista kulttuuria

Barcelonan kaupunkiloma voi tarkoittaa niin rentoutumista hiekkarannalla, kävelyä keskiaikaisilla kaduilla kuin hyppelyä baarista toiseen aamunsarastukseen saakka. Varaa Barcelonasta hotelli, niin näet kaupungin parhaimmillaan sekä päivällä että yöllä.

Etsi Barcelona hotelleja