Ranska - Matkaoppaat

Ranska – esimerkki

Louvren matkaopas – Mona Lisa ja paljon muuta

Louvre-loma ei ole mikään laahustus tunkkaisen taidegallerian läpi. Museossa on esillä yli 35 000 taideteosta, jotka on varastoitu ylelliseen, Ranskan kuningasperheen entiseen kotiin lähellä Pariisin huippuhotelleja.

Näytä koko opas

Ranska - Matkaoppaat

Yöpyminen Pariisissa – matkaopas Pariisin kaupunginosiin

Etsit sitten hotellia Eiffel-tornin läheltä tai romanttisesta Montmartresta, tämän oppaan avulla saat käsityksen Pariisista ja voit valita hotellisi haluamaltasi alueelta.

10 suosituinta hotellia Pariisissa

Boutique-hotelleista työmatkahotelleihin, perheille sopiviin hotelleihin ja tyylikkäisiin hotelleihin asti – näistä löydät varmasti oman makusi mukaisen paikan Pariisissa.

Pariisi – ravintolat ja ruoka

Ranskalaiset suhtautuvat ruokaan intohimolla, ja Pariisi onkin täynnä hyviä ravintoloita. Oli valintasi sitten Michelin-tähdillä palkittu huippuravintola tai paikallisen perheen pyörittämä nurkkakuppila, niiden kaikkien tavoitteena on tarjota sinulle mahdollisimman hyvää ruokaa. Tässä kaupungissa voi helposti kuluttaa useita satoja euroja illalliseen, mutta pienellä vaivalla voit kuitenkin löytää hyvää ruokaa edulliseen hintaan. Pariisin paikalliset leipomot ovat myös vierailun arvoisia, ja niitä kaupungissa on runsaasti.

Mitä tehdä Pariisissa – kulttuuria, arkkitehtuuria, monumentteja, museoita, kauppoja, musiikkia ja paljon muuta.

Pariisi, joka tunnetaan valon kaupunkina, on kuin Pandoran laatikko. Se on täynnä jännittävää kulttuuria, arkkitehtuuria, monumentteja, museoita, kauppoja, musiikkia ja paljon muuta. Ennen kaikkea Pariisi tunnetaan rakkauden ja taian kaupunkina.

10 ruokaan ja juomaan liittyvää asiaa, joita voi tehdä Pariisissa

Ruokapaikan valitseminen voi olla vaikeaa kaupungissa, jota ylistetään ravintolakulttuurinsa takia. Varaa hotelli Pariisista ja tee valinnastasi helppoa näiden 10 ruokaan ja juomaan liittyvän vihjeen avulla.

Pariisin 10 parasta hotellia

Romanttisia pakopaikkoja, pieniä piiloja, hotelleja työmatkalaisille sekä perheystävällistä majoitusta – Pariisin 10 parhaan hotellin luettelomme auttaa sinua varmasti löytämään itsellesi sopivimman hotellin tästä valojen kaupungista.

10 romanttista asiaa, joita voi tehdä Pariisissa

Niitä saattavat olla unelmanomainen arkkitehtuuri, intiimit bistrot tai salaiset puutarhat – oli syy mikä tahansa, Pariisi saa sydämen lyömään tiheämmin kuin mikään muu kaupunki. Varaa hotelli romanttisesta Pariisissa ja selvitä, miksi sitä kutsutaan rakkauden kaupungiksi.

Perhelomat Pariisissa

Perheesi matka Pariisiin ei ole täydellinen ilman vierailua Disneylandissa®. Suurin osa Pariisin nähtävyyksistä huomioi lapset järjestämällä työpajoja, retkiä ja yleistä hupia, jotta lapset viihtyisivät.

Pariisin matkaopas – ikonisia monumentteja, upeita taideteoksia ja kahvilakulttuuria

Anna Pariisin kaupunkiloman tempaista sinut matkalle, joka on pullollaan historiaa, upeaa ruokaa ja taidetta. Kävelkää Pariisissa takaisin hotelliinne käsi kädessä pitkin Seinejoen rantoja illan hämärtyessä ja löytäkää oma valon kaupunkinne.

Etsi Ranska hotelleja